درباره نشریه

فصلنامه علمی-تخصصی علم اطلاعات و دانش شناسی

فصلنامه‌ی"علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه تهران"،نشریه‌ای است علمی-تخصصی که با رسالت توسعه‌ی دانشعلم اطلاعات و دانش شناسی در کشور، شناسایی مسایل این حوزه و ارایه‌ی راهکار برای آن، مقاله‌های علمی-تخصصی در حوزه‌ی علم اطلاعات و دانش شناسی را منتشر می‌کند. مقاله‌های ارسال شده پس از داوری تخصصی و در صورت تأیید هیئت تحریریه، به چاپ می‌رسند.

فصلنامه‌ی مدیریت بازرگانی، نشریه‌ای است با رویکرد علمی-تخصصی که با رسالت توسعه‌ی دانش مدیریت بازرگانی در کشور، شناسایی مسایل مدیریتی سازمان‌های ایران و ارایه‌ی راهکار برای آن، مقاله‌های علمی-تخصصی در حوزه‌ی علم اطلاعات و دانش شناسی را منتشر می‌کند. مقاله‌های ارسال شده پس از داوری تخصصی و در صورت تأیید هیئت تحریریه، به چاپ می‌رسند.

صاحب امتیاز این فصلنامه مهدی عزیزی و نیروی انسانی شامل مدیرمسؤول، سردبیر، دبیران علمی و مدیراجرایی است.

از‌ دانشجویان گرامی تقاضا می‌شود برای ارسال مقالات خود با مراجعه به این سایت‌، ثبت‌نام و مقاله خود را بر اساس راهنمای تدوین تنظیم و ارسال کنند. به این ­ترتیب مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی با دفتر نشریه لزومی نخواهد داشت و کلیه ارتباطات با نویسندگان و داوران محترم از طریق این سامانه انجام خواهد گرفت.

Email : Patoghetelaat@gmail.com